A „bevállalós szex” 5 pontja

A „bevállalós szex” 5 pontja

Előfordul, hogy csak egy alapos beszélgetésre van szükség ahhoz, hogy a merevedési zavar máris a múlté legyen. A 22 éves István esete elég gyakori.

István távkapcsolatban él nála 6 évvel idősebb menyasszonyával. Szexelni csak a hétvégeken tudnak. Akkor azonban apait-anyait beleadnak, hogy pótolják a hétköznapi hiányt. A merevedési probléma egy olyan hétvégén kezdődött, amikor éppen 2 hete nem látták egymást. Ezen a hétvégén sülve-főve együtt voltak, a második együtt töltött nap éppen az ötödik szeretkezésbe vágtak volna bele, amikor István pénisze már az előjáték során csődöt mondott. Menyasszonya elkeseredett és csalódottan jegyezte meg, hogy István már talán nem is szereti őt. Folytatásra azonban nem volt lehetőségük, mert a vonat hamarosan indult, Istvánnak mennie kellett. A következő héten több beszélgetésben is visszatért a kellemetlen epizód, a lány nem értette, hogy mi történhetett partnerével. István pedig egyre stresszesebb lett, aggódni kezdett a következő találkozó miatt. Egy héttel később a következő randira feszülten érkezik István. Menyasszonya erre az alkalomra külön szexi fehérneműt vásárolt, többször is elmondta, hogy nem akar csalódni. A lány beöltözik a lenge ruhába, mire István egyre szorong. Szexi barátnőjének látványa egyáltalán nem hozza a várt merevedést. Veszekedéssel zárul a találkozó, a lány idő előtt hazamegy, és ultimátumot ad Istvánnak: „vagy szexelsz velem, vagy szakítok”. Újabb hét telik el. A következő találkozón a romantikus séta után kettesben marad a pár. István nem akar lefeküdni barátnőjével, ezért fejfájásra hivatkozik. A lány kikéri magának a helyzetet és követelőzni kezd. Először kézzel, majd szájjal próbálja felállítani István lagymatag péniszét. A negyedik ilyen hétvége után dönt úgy István, hogy eljön hozzám.

Miután meghallgattam István történetét, megnyugtattam, hogy valószínű semmi baj a hímvesszőjével, hiszen a reggeli merevedései rendben vannak, és a randevúk közötti maszturbációk során is remekül működik. Első alkalommal az ötödik menetben állt elő a probléma, viszont az előző négy és az azt megelőző ötven szintén problémamentes volt. Sorba vettük azokat az okokat, hogy mi okozhatta a pénisz „kimerülését”, és gyorsan belátta, hogy őt igazából mindig is frusztrálta a többmenetes szex. Átbeszéljük azt is, hogy barátnője indulatos megjegyzései hogyan építették ki benne a félelmet az összebújástól. István azzal a házi feladattal megy haza, hogy barátnőjét kérje meg arra, egy darabig ne kezdeményezzen, várja meg, amíg István lép a témában. István speciáliskezdeményezési technikával is felvértezem. 2 hét múlva a fiatalember boldogan érkezik, újabb 5 probléma menetes összebújással a háta mögött.

© szexualpszichologus.hu 2016