Kezdőlap / kapcsolat

Kapcsolat

rozs.erika@hotmail.com, Budapest,XIV. ker. Zugló, Róna utca 141

Még habozik, hogy szüksége van-e terápiára? Már eldöntötte, hogy megosztja velem gondjait? Hezitál, hogy hívjon-e vagy inkább írjon? Nem tudja, hogyan is kezdje az egészet?

A legtöbb páciensem telefonon nehezen vág bele a problémába. Hozzá vagyok szokva az első telefonálások szorongásaihoz. Empatikus vagyok, a kérdéseimmel segítek. Előfordul, hogy nem tudom felvenni a telefont, mert éppen konzultációs órát tartok. Ilyenkor egy sms-t küldök rögtön, és visszahívom a terápiás óra után. Este 8 óra után és hétvégén/ünnepnapokon nehezebben vagyok elérhető, általában néma üzemmódban van a telefonom. Ahogy tudom, vissza fogom hívni. A telefonban nem kötelező elmondania a problémáját, elég, ha időpontot egyeztet. A telefonos bejelentkezés után arra fogom kérni, hogy 24 órán belül küldjön e-mailt, hogy a szexterápia tájékoztató anyagát (kvázi a közös munka kereteit, alapjait) át tudjam küldeni. A telefonon egyeztetett időpontokat 24 órát tudom tartani. A levélre minél előbb reagálok, és minden szükséges tudnivalót elküldök még a terápia előtt.

Az e-mailjeimet a konzultációk után szoktam megnézni. Levelekre csak munkaidőben válaszolok, így előfordulhat, hogy péntek este érkező üzenetére csak hétfőn kap választ. Mindenkinek visszaírok. A válaszlevelemben rövid tájékoztatást adok a problémájáról, a terápia menetéről, a titoktartásról, az árakról. Csatolni fogok egy információs űrlapot, amelyben alapvető kérdéseket gyűjtöttem össze. Arra kérem, ezt majd az érkezése előtt küldje még vissza e- mailben. A kérdések megválaszolásával segíti a munkámat, és elkerülhetjük az adminisztrációs feladatok miatti időhúzást.

Az irodám Budapesten a XIV. kerületben Zuglóban a Róna utca 141. sz. alatt található. A parkolás ingyenes. Busszal a 7, 8, 107, 112, 133, 233, és 239-es járatok Tisza István téri (Róna utcai) vagy a 82-es troli Róna utcai megállójából 150 méteres sétával éri el irodámat. Az új építésű társasház 33-as kapucsengőjét kell megnyomni az érkezésnél, majd az 5. emeletre jönni, ahol a lifttől balra majd jobbra talál meg egy üvegajtó mögött. Az irodám nem szokványos terápiás tér, tágas, modern bútorokkal berendezett.

Ha Skype-os konzultációra jelentkezik, előtte telefonon vagy e-mailben jelentkezzen be nálam. Ismerősnek csak azokat jelölöm vissza, akiknek már van konzultációs órájuk. A Skype órákon való részvételhez az Ön számítógépére is telepíteni kell a Skype programot. Működőképes mikrofonos fejhallgatóval kell rendelkeznie. Az online terápiához elengedhetetlen a képi megjelenés, így a videó kapcsolat kiépítését mielőbb kezdje el. Próbálja ki a Skype video telefonálást még az óra előtt, hogy biztos legyen a használatában. Az óra előtt néhány perccel már online vagyok, erika.rozs néven talál a felhasználók között. Az óra pontosan kezdődik, és a hívást én kezdeményezem.

Ha szeretne többet tudni munkámról, személyemről, jelöljön be ismerősnek a Facebook-on a Linked-In-en vagy legyen nézője a You Tube csatornámnak, ahol minden tévés szereplésemet megosztom. A jobb felső sarokban található ikonokra kattintva akár csatlakozhat is hozzám. Minden paciensemet visszajelölöm, de beszélgetéseket ezeken az oldalakon nem indítok, bejelentkezéseket nem fogadok.

Budapest,XIV. ker. Zugló, Róna utca 141.
https://www.embed-map.com
© szexualpszichologus.hu 2016