+36 20 432 32 02 rozs.erika@upcmail.hu
Kezdőlap / terápiáról / óradíjak, kedvezmények

Óradíjak, kedvezmények

Szexuálpszichológus díjazása, szexterápia óradíja, párterápia ára.

A szexterápia óradíját úgy alakítottam ki, hogy megfeleljen szolgáltatásom színvonalának és hatékonyságának. A szakmai képzettségem, a szexuálterápiás tapasztalatom, eredményességem és a rutinom is szerepet játszik az ár kialakításában. Igényes, kulturált környezetben várom klienseimet, ahol nincsenek más szakrendelések, így a kellemetlen találkozások elkerülhetőek. A munka során törekszem a lehető leggyorsabb megoldásra. Nem vagyok megélhetési pszichológus, szeretek haladni. Olyan klienseket várok, akik nem csak átmeneti, felszínes javulást várnak a problémájukra. Hajlandóak maguk is erőfeszítéseket tenni, és nem félnek az őszinte visszajelzésektől. A szexterápia nem igényel minden esetben heti rendszerességgel találkozást. A konzultációk gyakoriságát közösen az első óra végén találjuk ki, a szexterápia óradíja is ekkor kerül fixálásra.

Reális, ár-érték arányos szolgáltatást nyújtok, igényes színvonalon. Hétfőtől péntekig reggel 8:00-tól 17:00 óráig 12000 Ft a szexterápia óradíja. Délután 17:00-20:00 óra közötti idősávban a szexterápiának 2000 Ft/óra felára van (14000/Ft óra). A szexterápia óradíja nem változik akkor sem, ha párjával érkezik. A szexuálpszichológus díjazása csökkenhet motivációs kedvezményekkel, ahogy haladunk előre a terápiában. Ez először 1000 Ft, majd 2000 Ft, és esetleg 3000 Ft engedményt jelenthet. A szexterápia óradíja így 10000 Ft -ig is csökkenhet. Egy konzultációs óra kb. 55 perces.

Az irodám Budapesten Zuglóban található a Róna utcában. Csak előzetes időpont egyeztetés alapján tudok konzultációt adni. A telefonom szinte mindig be van kapcsolva, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. De ha kivételesen mégsem tudnám felvenni, mert terápiás órát tartok, akkor vissza fogom hívni, ahogy tudom. Reggel 8.00-tól este 21.00-ig hívhat időpont egyeztetésért. Nyugodtan hívhat hétvégén is. Ahogy tudom, visszahívom.

Miért és miként érdemes a szexuálpszichológus díjazását, a szexterápia óradíját mérlegelnie? A Google találatok között sajnos sok a hamis weboldal, a hamis hirdetés. Érdemes szakképzett, oklevéllel, terápiás tapasztalattal rendelkező, szakmai-etikai felügyelet alatt álló szexuálpszichológust felkeresnie. A szexuálpszichológus díjazása, a szexterápia óradíja reálisan kb. 10.000 - 15.000 Ft között van. A 10.000 Ft alatti óradíjak esetén gyanítható, hogy a "kezelést" felajánló képzetlen, tapasztalatlan vagy szakirányú diplomával sem rendelkezik, jogtalanul használja weboldalán vagy hirdetésében a "terápia", "szexuálpszichológus", "szexológus" szavakat.

Terápiás időpont lemondása

Az időben vissza nem mondott kezelési idő órának számít. Ez védi általában a terápiára várakozó kliensek és konkrétan a terapeuta érdekeit. Mivel a pszichológus nem tudja pár óra alatt újrarendezni időpontjait, nem tud behívni mást, ezért szükséges, hogy legalább előző nap, vagy legkésőbb aznap reggel, a megbeszélt időpont előtt a kliens telefonon vagy írásban visszamondja az óráját, ha nem tud eljönni. Egyébként órának számít és a kliensnek rendeznie kell a óradíjat. Az óra időben történő lemondása nekem is kötelességem, betegség, vagy előre nem látott elfoglaltságom esetén.

Üdvözlettel: Rozs Erika

© szexualpszichologus.hu 2016