Kezdőlap / terápiáról / online szexuálpszichológus

Online szexuálpszichológus

Szexuálterápia a neten? Az online szexuálpszichológus munkája.

Az online szexuálpszichológus mindazoknak ajánlható, akik vidéken vagy külföldön laknak, és problémájukra nem tudnak megfelelő szakembert találni. Sok vidéki pszichológus foglalkozik egyéb mellett a szexuális problémákkal is, de igazán erre specializált szakember kevés van. Azok számára is kedvező lehet az online tanácsadás, akiknek napi beosztása, ideje nem engedi a terápiás órákon való megjelenést, ők a Skype tanácsadást akár egy ebédszünetbe is beilleszthetik munkahelyükön. A mozgáskorlátozottak szexuális problémáit is hatékonyan lehet kezelni az internetes tanácsadással, így számukra a közlekedési nehézségek nem jelentenek akadályt. Az online szexuálpszichológus hatékonysága egyáltalán nem különbözik a személyes terápiától. Sőt, tapasztalataim szerint sok esetben még segíti is a szexről való kommunikációt. Azok, akik nehezebben beszélnek szex problémájukról, vagy szégyenlősebbek, tapasztalatom szerint könnyebben feloldódnak a Skype óráimon. A pszichés szexuális problémák mindegyike hatékonyan és jól kezelhető online szex tanácsadás keretében, a személyes megjelenés hiánya nem befolyásolja a terápia hatékonyságát. Sok tapasztalatom van az online szexuális tanácsadás terén. A szex zavarokat elfogadóan, megértően, empatikusan és diszkréten kezelem.

Az online szexuálpszichológus miben segíthet?

Az online szexuálpszichológus hatékonységa semmiben nem tér el a személyes találkozók eredményességétől. Munkám során jómagam is hol személyes konzultációkat, hol online tanácsadást tartok, ahogyan éppen a pácienseim igénylik. Ugyanazokkal a technikákkal dolgozom, ugyanolyan hatékonyan. Szeretem az online munkát! Az online szexuálpszichológus a szexuális funkciózavarokban, azaz a szexuális működési zavarok esetén nyújt hatékony segítséget. A szexterápia hatékony megoldás lehet, csökkent vagy hiányzó szexuális vágy esetén, merevedési zavarok gyógyításában, korai magömlésnél, orgazmus zavaroknál, fájdalmas szex esetében, szexfüggőség kezelésében. Minden olyan problémával is szívesen foglalkozom, ami a nemi identitás, a szexuális orientáció elfogadása vagy az extrém szexualitás témakörébe tartozik. Párkapcsolati szex gondok is lehetnek az onlnie szexterápia középpontjában: az unalmas házasélet feljavítása vagy az elérő szexuális igények összehangolása, a kihűlt kapcsolat felmelegítése vagy az időskori szex megtartása.

Mit kell tennem, hogy skype órát vegyek?

Az online terápiát a Skype program segítségével lehet megvalósítani. Ilyenkor Ön otthon, az irodájában, vagy esetleg autójában ülve tud velem konzultálni. A terápia menete ugyanaz, mint a személyes találkozókon. A Skype órákon való részvételhez az Ön számítógépére is telepíteni kell a Skype programot, amit akár innen is letölthet: letöltés. Működőképes mikrofonos fejhallgatóval kell rendelkeznie. Az online terápiához elengedhetetlen a képi megjelenés, így a video kapcsolat kiépítése mindenképpen szükséges. Ha úgy döntött, hogy online szexuálpszichológusra van szüksége, írjon levelet, vagy hívjon fel, megpróbálok minél hamarabb időpontot találni Önnek az első beszélgetésre. Válaszlevelemben minden további teendőről tájékoztatni fogom. A Skype órák díját az óra után átutalással tudja kiegyenlíteni. A online szexterápia díjazásáról itt olvashat.

Ha szexuális zavar a gondja, forduljon hozzám bizalommal!

© szexualpszichologus.hu 2016